smurfette secrets #2 spotifylists exposed


Har precis tagit igen de avsnitt jag missat av Stylisterna. Tycker ärligt talat att juryn beter sig väldigt oprofessionellt. Programkonceptet är ju toppen, tråkigt då att det inte blir genomfört på bästa sätt. Just nu känner jag bara att jag kollar för att Victoria är med. (Fast Gustav Marklund är ju också hur skön som helst!)


underbara, underbara Andreas Weise

Well, kanske dags att gå in på ämnet som jag egentligen tänkte tillägna detta inlägg. Nämligen att spinna vidare på Smurfette Secrets och musiktemat. (Visade tidigare två av mina absoluta favorit musikvideos) Så nu tänkte jag att det är dags för mig att visa upp mitt Spotifykonto; malinevelina. Kanske till och med har gjort det för längesen? Numera är Spotify min enda källa till all musik jag lyssnar på och är det något jag älskar så är det Spotify. Åh, vad jag älskar musik. Skulle beskriva min musiksmak som väldigt eklektisk och jag kan lyssna på det mesta förutom typ techno/hardstyle, dansband, metal och screamo. Haha. Exempel på min blandade musiksmak är Kanye West, Lykke Li, Rainbow, Michael Bublé, Marilyn Monroe, Snook, Ray Charles, Vampire Weekend, Blondie osv. Några av mina absoluta favoritartister är, som jag säkerligen nämnt tidigare; Michael Bublé (världens bästa kille, världens bästa röst), Lily Allen, Andreas Weise, Håkan Hellström, Christina Aguilera och Daniel Adams-Ray.

Jag lyssnar också väldigt mycket på jazz och älskar gamla klassiker. Ju mer jazz desto bättre! Men åter till mitt spotifykonto. Där samsas bland andra min starred lista, fylld med favoriter. Min copycats lista, för låtar som på något sätt liknar varandra. En 70's 80's lista och min vanliga lista som heter något så enkelt som malin. Där finns det mesta. Låtarna som ligger längst upp är äldst och dem har legat där i något år. (Vet inte ens när jag registrerade mitt konto?) Låtarna längst ned är nyligen tillagda och det är dem jag lyssnar på just nu.

Vill ni ha direkta tips på låtar jag älskar så kan ni få några smakprov här: 

Lykke Li – I Follow Rivers
Curtis Mayfield – Move On Up
Rihanna – Man Down
Nina Simone – My Baby Just Cares For Me
Kanye West – POWER
Labi Siffre – I Got The...
Tove Styrke – Four Elements
Tom Jones – She's A Lady
Christina Aguilera – Something's Got A Hold On Me
Michael Bublé – Moondance - Live Version
Jan Johansson – Visa Från Utanmyra

comments

Mjukglass:

Name The Pet:
Strössel?

Chokladsås/Kolasås/Annan topping: (publiceras ej)

STRUT/Bägare:

Tell Me All About It:

trackback
RSS 2.0