eight million storiesstylebykling - note to self: köp en läcker kofta!

erase me - kid cudifashiontoast

så fint!knighttcat

pretty drewdrewbarrymorefan

lilacstockholmstreetstyle

catherine mcneilstuddedhearts

let's talk nail polish
Som den nagellacksfantast jag är brukar jag köpa nagellack stup i kvarten. Jag känner mig nästan lite "naken och exposed" utan lack på naglarna. Självklart testade jag nagellack från OPI när det blev som mest hypat, sedan tänkte jag att det var det bästa nagellacket som gick att få tag på, för det är ju, ett riktigt bra lack. Dock får man lägga ut 150 per flaska, men nu har jag dock kommit fram till att det inte är värt det. Det är bara att testa Make Up Stores lack så kommer ni förstå precis vad jag menar! En bra pensel med ett bra grepp, inget kladd och hållbarhet. Naglarna ser verkligen helt perfekta ut. Och dessutom tjugo kronor billigare än OPI. Så nästa gång du funderar på det här med nagellack, köp ett från Make Up Store. Toppbetyg!
Tänkte bara att jag skulle tipsa er om ett superbra köp. Puss!   

donaldsonknighttcat

space bound - eminemgammal favorit från arkivet

Har irriterat mig över en sak. Elle har listat höstens tio modemåsten i trendbibeln och på femte plats kommer: de spetsiga pumpsen. Haha! Det är bland det fulaste jag vet. Vem är det egentligen som vill gå runt i spetsiga skor? Fötterna ser ju ut som, jag vet inte vad, båtar? När vi ändå snackar skor så ska jag meddela att jag köpt ett par superfina, svarta kilklackar. Liknar klumparna från Topshop. Hemskt fina!

Igår var det skolstart. Mp2, jappjapp! Det känns faktiskt ganska bra att vara tillbaka, men jag blir alltid hemskt deprimerad över att sommaren är över. Det är så tragiskt; att det ska bli mörkt, kallt och grått. Nej, usch. Men det är lika bra att inse att hösten snart är här. Nu ska jag in i duschen och sen krypa till kojs.
Puss på er! (Sorry för negativiteten, ska sluta upp med det. Haha!)

hang with me


Missa inte Robyns live konsert den 24 augusti via Live-Löpet! Boka biljett här. (Helt gratis, hur bra!?)

million piecesgoogle

drifting apart like a plate tectoniceveryonelovesfashion

Intressesmurfarna antecknar: Malin har druckit hur mycket citronvatten som helst, kollat på SATC, 
gjort spisen skinande ren med hjälp av svinto och vattnat blommorna. Godnatt cupcakes!

the moss factor
fashiongonerogue: Vogue UK September 2010 by Patrick Demarchelier

emily didonatoilovewildfox

obviousstuddedhearts

Hittade absolut ingenting i Stockholm förutom wild cherry body butter från The Body Shop. Typiskt! Men lika trevligt som alltid. Älskar Stockholm. En sak jag tänkt på i klädväg förresten (som irriterar mig så pass mycket att jag måste skriva om det här), vem är det egentligen som bär utställda tröjor och tröjor/skjortor med "stjärtlapp" där bak? Skulle aldrig någonsin sätta på mig ett sådant plagg. Det ser rent ut sagt hemskt ut!
Nej, usch. Haha, men nu ska jag sluta klaga. Puss på er!

burlesqueSomething to look forward to! Jag har alltid älskat Christina Aguilera, även om det senaste albumet inte var något att hänga i julgranen. "You Lost Me" är dock riktigt bra. Nu får jag hoppas på Burlesque, release date: 24/11.

manhattanolsensobsessive

mr blue sky4thandbleeker

Stockholm imorgon! Tåget avgår 7.52 och jag har knappt börjat packa. Måste även duscha och lacka naglarna. Kommer troligen hem på söndag, så vi hörs snart. Puss på er cupcakes!

miss dior chérie- perfect!

RSS 2.0