dum av dig - daniel adams-raymarykateonline

happyland desert mist - amanda jenssenknighttcat

love's deceivingchristeric

polka dotsolsensobsessive

will anything happen - blondie

by me


always going, went, gonejessica hart via studdedhearts

we exist but we're taking it slowolsensobsessive

forget ammunitionoldie från mitt bildarkiv

såpbubblorhttp://imfancy.blogg.se/

99 problemsvia dirtyglam

chungwonderlandlondon

naivetfs via studdedhearts

Har välkomnat nya datorn till familjen, och jag har redan insett att jag älskar den. Så fin och samarbetsvillig! Nu kan ni definitivt förvänta er bättre uppdatering från min sida. Hittade förresten en härlig gadget med utländska radiokanaler som kommer användas flitigt. Himla kul att lyssna på! Har också hittat lite fina plagg från H&M som skall beställas snarast möjligt. Nu ska jag i alla fall krypa till sängs, men jag tänker faktiskt passa på att bjuda er på en fin låt. Jag är totalt insnöad på Lily Allen!!!!!! Over & Out. 

give it to me right


btw, nya datorn kommer förhoppningsvis på onsdag!
annat: hösten hos lindex ser ganska bra ut, eller så luras jag bara av bilderna. xxx

city life
olsensobsessive

LDN
signe via studdedhearts

Sorry för dålig uppdatering. Men som sagt, inte så kul att sitta vid datorn när man vet att den kan stänga av sig innan man ens hinner publicera ett inlägg. Ny dator, nu tack! Puss på er.


knock 'em out
fadetoblackny via knighttcat

Vi får väl se hur länge datorn lyckas hålla sig vid liv. Har i vilket fall som helst hittat en ny stationär från HP, dock måste vi vänta på att den ska komma in på lager igen. Annars? Det är varmt och jag lyssnar på Lily Allen!

christian diorfridalove

bambi everywhere
mezi s/s10

hailey
stockholmstreetstyle

crazy beautiful
givenchy haute couture f/w10

genom eld - oskar linnrosvia madamejulietta

airplaneswonderlandlondon

Måste förresten passa på att säga att vår dator håller på att lägga av, så jag kan förmodligen inte uppdatera på ett litet tag nu framöver. Måste alltså köpa ny dator inom de närmsta dagarna. Vi vet dock inte vad som är fel, den stänger av sig utan förvarning och startar om sig själv på nytt. Och nu har skärmen helt plötsligt börja stänga av sig med några sekunders mellanrum. Riktigt jobbigt med andra ord. Tur att alla mina filer finns på en extern hårddisk. Vi har ju haft datorn i 5½ år så det är väl dags nu. Imorgon åker jag till sommarstugan och stannar i två nätter. Fint! Hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen. Puss och kram skumbanan!

wildfox resort 2010ilovewildfox

minkpink


via studdedhearts

peace & love update
En helt underbar vecka har det varit! Nu är det dock sorgligt att allt folk har stuckit härifrån och att jag måste vänta ett helt år på nästa festival. Topp tre för bästa konserter enligt mig lyder: Jay-Z, Lily Allen och Robyn. Under Lily's konsert kunde man även tydligt skymta hennes baby bump. Men det känns kanske inte riktigt som att hon är redo att bli mamma än? Hoppas verkligen inte att hon lägger artisteriet på hyllan! Älskar hennes låtar och hennes utstrålning. Dock kändes det inte riktigt som att hon hade all den energi som behövs för att framföra låtarna på bästa sätt, men jag älskar henne ändå. Robyn's konsert var verkligen mäktig och energisk, hon är enligt mig en popstjärna i världsklass. Men ingen kunde faktiskt slå le grand finale, Jay-Z, lördagsnatten - 00:15 - 02:00 . Det var helt galet, att få stå längst fram och se honom kliva fram på Utopia scenen. Att han var här, i Borlänge. Även fast alla har sin personliga musiksmak så kan jag faktiskt inte förstå varför man inte skulle gilla honom. Bäst var Empire State Of Mind, eftersom att jag älskar beatet. Men bakom gangsterlooken finns en väldigt snäll och ödmjuk kille. Han verkar definitivt vara en skön prick! Dessutom fick två personer från publiken komma upp på scenen och sjunga med i Young Forever. Det var verkligen helt fantastiskt att få se. Det kändes som att han var väldigt tacksam över att få uppträda och han berättade för mig och ca. 35 000 andra i publiken att han vill komma hit flera gånger om. Det gick ju även rykten om att Beyoncé skulle dyka upp på scenen, men så blev inte fallet. Han klarade ju sig utmärkt på egen hand men visst blev jag lite smått sur när jag läste detta, för om hon ändå var här kunde hon väl ha masat sig upp på scen? Men men... det var ändå en femstjärnig konsert!

RSS 2.0