off balanceÄr väldigt, väldigt sugen på en fjädertatuering. Åh, så fint! Känns dock som att jag aldrig kommer kunna bestämma vart den ska sitta. Men jag vet i alla fall att jag vill ha en tatuering på vänster handled...

ladiesvia bigfashiongeek

smurfette secrets #3 cravings
Tänkte att vi skulle snacka om mina små cravings, haha! Jag får alltid för mig att jag ska börja äta vissa saker, men efter en obestämd period brukar jag alltid tröttna på det och gå över till att äta något annat. Just nu har jag ett kärleksförhållande till naturell yoghurt med müsli och riktigt goda, krispiga äpplen. Och jag har till exempel ätit philadelphia på mackan istället för bregott ett bra tag. Mums! Begär som inte ligger i matväg är bland annat att jag bara använder The Body Shop's body butter, att jag när jag går ut måste använda Yves Rocher's läppbalsam och att jag innan jag lägger mig alltid smörjer läpparna med Rosebud.
Har även införskaffat lite Aussie produkter som jag älskar. Puss på er!


roe deerabbey lee via knighttcat

bregjeelle mars 2011 scanned by me

petraelle mars 2011 scanned by me

ririproenza schouler ps1 rose suedeIdag tycker jag att ni ska lyssna på något som svänger; typ den här och denna!
Nu, åter till historiearbetet..

stunningmila kunis

new inashley; brunetteolsensanonymous

beauty
wangäter hallonsorbet och tittar på glitterbyxor; perfekt kombo (perfekt kollektion)

radianttfs oldie

ready, set, let gostuddedhearts

Känns himla skönt att vara ledig imorgon. Ska försöka jobba på med en broschyr i grafisk kommunikation.
Har förövrigt shoppat lite nya kläder så just för tillfället känner jag mig ganska nöjd. Puss på er!

listen - beyoncétfs

old shit; good shitelin kling

bregjetfs

summerhttp://garypeppervintage.blogspot.com/

i'll stick arounddeep sea baby/en vän är en vän hur taskigt livet än gått

elle septemberfår aldrig nog av frida!

smurfette secrets #2 spotifylists exposed


Har precis tagit igen de avsnitt jag missat av Stylisterna. Tycker ärligt talat att juryn beter sig väldigt oprofessionellt. Programkonceptet är ju toppen, tråkigt då att det inte blir genomfört på bästa sätt. Just nu känner jag bara att jag kollar för att Victoria är med. (Fast Gustav Marklund är ju också hur skön som helst!)


underbara, underbara Andreas Weise

Well, kanske dags att gå in på ämnet som jag egentligen tänkte tillägna detta inlägg. Nämligen att spinna vidare på Smurfette Secrets och musiktemat. (Visade tidigare två av mina absoluta favorit musikvideos) Så nu tänkte jag att det är dags för mig att visa upp mitt Spotifykonto; malinevelina. Kanske till och med har gjort det för längesen? Numera är Spotify min enda källa till all musik jag lyssnar på och är det något jag älskar så är det Spotify. Åh, vad jag älskar musik. Skulle beskriva min musiksmak som väldigt eklektisk och jag kan lyssna på det mesta förutom typ techno/hardstyle, dansband, metal och screamo. Haha. Exempel på min blandade musiksmak är Kanye West, Lykke Li, Rainbow, Michael Bublé, Marilyn Monroe, Snook, Ray Charles, Vampire Weekend, Blondie osv. Några av mina absoluta favoritartister är, som jag säkerligen nämnt tidigare; Michael Bublé (världens bästa kille, världens bästa röst), Lily Allen, Andreas Weise, Håkan Hellström, Christina Aguilera och Daniel Adams-Ray.

Jag lyssnar också väldigt mycket på jazz och älskar gamla klassiker. Ju mer jazz desto bättre! Men åter till mitt spotifykonto. Där samsas bland andra min starred lista, fylld med favoriter. Min copycats lista, för låtar som på något sätt liknar varandra. En 70's 80's lista och min vanliga lista som heter något så enkelt som malin. Där finns det mesta. Låtarna som ligger längst upp är äldst och dem har legat där i något år. (Vet inte ens när jag registrerade mitt konto?) Låtarna längst ned är nyligen tillagda och det är dem jag lyssnar på just nu.

Vill ni ha direkta tips på låtar jag älskar så kan ni få några smakprov här: 

Lykke Li – I Follow Rivers
Curtis Mayfield – Move On Up
Rihanna – Man Down
Nina Simone – My Baby Just Cares For Me
Kanye West – POWER
Labi Siffre – I Got The...
Tove Styrke – Four Elements
Tom Jones – She's A Lady
Christina Aguilera – Something's Got A Hold On Me
Michael Bublé – Moondance - Live Version
Jan Johansson – Visa Från Utanmyra

god gave me everything - mick jaggerfridalove

hummingbirdsstuddedhearts

irresponsible, unreliable, undependablelittleplastichorses

21st century antoinettewildfox

ray of lightvia fashiongonerogue - sophie vlaming in marie claire spain, april 2010

amazing coverfrackowiakgoldensmurfette secrets #1 music videos


Tänkte börja med en ny idé som piffar upp bloggen lite, nämligen att jag berättar små "hemligheter"; ganska slumpmässigt. Egna åsikter som rör modevärlden, musik, skönhet, film eller egentligen precis vad som helst.

Först ut är mina favoriter när det kommer till musikvideor. Dessa två är helt fantastiska enligt mig. Beyoncé går riktigt back to basics medan Rihanna bjuder på färgfestival. Underbart inspirerande!

cosmictfs

RSS 2.0